De kneusjes box is een steeds populairdere manier om je huis goedkoop te vergroenen. Je krijgt dan een aantal kamerplanten in een doos thuisgestuurd voor een klein prijsje. Dit is natuurlijk een hele leuke manier om nieuwe tropische planten te ontdekken, of je collectie op een voordelige manier uit te breiden. Maar zo’n planten kneusjes box is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te doen aan iemand!

In deze blog geven we je een overzicht van verschillende soorten planten voordeelboxen die je in Nederland kunt bestellen:

 1. De groene kneusjes box: Een groene kneusjes box is een doos met een aantal tropische kamerplanten die een schoonheidsfoutje hebben of van iets mindere kwaliteit zijn. Dit kan bijvoorbeeld een beschadigde bladrand of een scheve stam zijn. De planten zijn nog steeds gezond en groeien goed, maar ze zijn niet perfect.
 2. Mystery box: Bij een planten mystery box weet je niet van tevoren welke planten je krijgt. Dit is een leuke manier om verrast te worden en nieuwe tropische planten te ontdekken.
 3. Thema plantenbox: Een thema plantenbox is een planten voordeelbox met kamerplanten die onder een bepaald thema vallen. Bijvoorbeeld makkelijk te verzorgen planten, of planten die geschikt zijn voor een bepaalde ruimte, of een set van kamerplanten die goed bij elkaar passen.
Groene kneusjesbox

Groene Kneusjesbox

Je krijgt hierbij 10-12 stuks planten kneusjes voor maar 24,95 euro!

Liever via Bol bestellen?

Koop je deze kneusjes liever via Bol? Hieronder vind je de link naar de Groene kneusjesbox op Bol.

voordeelbox planten

Planten voordeelbox – zelf uitkiezen

Dit is een voordeeldoos met 6 mooie planten die je zelf uit mag kiezen! Kies bijvoorbeeld voor varens, palmen, Dieffenbachia’s, bananenplanten, Crassula, Monstera, Calathea en ga maar door. Deze planten voordeelbox kost op dit moment 29,95 euro.

Mystery plantenboxen

Groene wonderbox

Dit is een echte mystery box. Dus je weet niet welke plantjes je krijgt. Wat je wél weet is dat je maar liefst 12 stuks kamerplantjes ontvangt. Daarmee de perfecte uitbreiding voor een urban jungle thuis of op kantoor.

Groene Mini Plantenbox (10 stuks)

Mini Varen & Kamerplanten Mix – 20 stuks

Kan je er geen genoeg van krijgen? Nou, bestel er dan gewoon meteen 20 ;-) Hiermee ben je absoluut the king or queen of the jungle.

Natuurplant – Planten mystery box

Je krijgt 4 planten, maar ja welke? Mogelijke plantjes die je vindt in je mystery plantjesbox zijn ieffenbachia Camilla, Coffea Arabica, Syngonium Podophyllum, Dieffenbachia Compacta, Dieffenbachia Calathea en Ficus benjamina. Ja, of misschien heel wat anders ;-) Dat ligt er vooral aan welke plantjes op dat moment beschikbaar zijn en gered worden van de kweker-kliko.

Surprise plantenpakket

4 leuke, goed verzorgde kamerplantjes met potmaat 12. En dat is alle info die je krijgt. Surprise!

Thema plantenboxen

Luchtzuiverende exoten – Plant in a box

Deze luchtzuiverende tropische planten zijn niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je interieur. Ze zijn perfect voor in een kantoor, woonkamer of slaapkamer. Deze plantenmix bevat 5 verschillende soorten kamerplanten, waaronder:

 • Philodendron Atom
 • Clusia Rosea ‘Princess’
 • Asplenium Crispy Wave
 • Areca Lutescens palm
 • Spathiphyllum – Vredeslelie

Diervriendelijke planten voordeelbox – Plant in a box

Op zoek zijn naar tropische kamerplanten die niet giftig zijn voor je huisdieren? Dan is deze exotische plantjes box de perfecte oplossing. De planten voordeelbox bevat 4 planten die niet giftig zijn voor dieren en toch een exotische sfeer creëren.

Bij deze planten box krijg je:


 • Musa dwarf Cavendish – Bananenplant
 • Areca palm
 • Cyperus Zumula kattengras
 • Chlorophytum comosum graslelie

Oersterke plant in a box

Maak van je huis een jungle met deze makkelijk te verzorgen kamerplanten. Ook als je geen groene vingers hebt. Deze plantenbox bevat 4 uitzonderlijk sterke exoten die weinig water nodig hebben en overal kunnen staan. En ook niet onbelangrijk: ze zien er ook nog eens prachtig uit.

TIP: met deze plantjes box zit je dus altijd goed als je het als cadeau wil geven.

Deze 4 oersterke kamerplanten vind je in de plantendoos:

 • Ctenanthe Burle-Marxii
 • Mexicaanse dwergpalm
 • Clusia Rosea ‘Princess’
 • Sansevieria

Kantoor plantenbox

Wil je je kantoor omtoveren tot een groene oase? Dat kan in één klap met deze Kantoor plantenbox. De 6 planten die je krijgt zijn dan ook wat groter dan de meeste plantenboxen.

Palm Plantenbox (4 stuks)

Ja deze kan natuurlijk niet ontbreken in ons lijstje hè. Deze mix bestaat uit een Areca lutescens, 2x de Chamaedorea elegans en een Cycas revoluta. Dat een Cycas geen palm is, vergeven we ze maar even ;-) Mooi is hij namelijk zeker wél!